Sinds de opening op 9 augustus 2019
hebben we al heel wat koppels en families mogen ontvangen. 
Hieronder zijn àlle reacties te vinden... 

---------------------------------
Booking 9,4 / 10 (17 recensies)

Airbnb 4,9 / 5 (10 recensies)
Google 5,0 / 5 (22 recensies)

---------------------------------

2021
 

Leen (BE)

februari 2021 Google Reviews
"Heel fijn verblijf in Villa Plage! Leuk huis, 5min van het strand en top service! We hadden ook enkele maaltijden aan huis besteld en die waren stuk voor stuk TOP! "


Mieke (BE)

februari 2021 Google Reviews
"Prachtige locatie. Ruime, comfortabele woning waar we ons onmiddellijk thuis voelden. Op enkele minuten van duinen en strand. Iets oudere kinderen kunnen hier veilig alleen op pad. Levering aan huis van ontbijt en aperoplank waren absoluut top. De fietsen hebben we niet gebruikt. Dat doen we bij een volgende gelegenheid. We komen hier met veel plezier nog terug! "

Lou (BE)

februari 2021 Google Reviews
"Topadres! Het huis ligt in een voormalig militair kwartier dat prachtig gerenoveerd is, op 3 minuten van een breed rustig strand, duinen, absoluut vakantie, maar door de aanwezige fietsen en het veerpont dat vlakbij is, sta je ook meteen in Oostende! Het huis zelf heeft letterlijk ALLES wat je nodig hebt om een luxueus en comfortabel verblijf te hebben. Heerlijke bedden, koffie, Sonos, toffe zitbank om met z’n allen in te liggen/hangen voor Netflix, ... Wij hebben elke ochtend de bakker aan huis laten leveren, wat ook prima georganiseerd was. Eigenlijk wil ik niet te enthousiast zijn want ik wil dit adres voor mezelf houden, maar absoluut een aanrader! "

Peter (BE)

februari 2021 Google Reviews
"Perfecte organisatie door eigenaar, zeer bereikbaar en hulpvaardig. Hedendaagse ruime en aangename vakantiewoning, voorzien van alle comfort op hotelniveau. Verassend stille omgeving (toch dit seizoen). 

Anneleen (BE)

januari 2021 Google Reviews
"Begin januari gingen we er enkele dagen tussenuit. Omdat de horeca nog gesloten was gingen we op zoek naar een appartement of huisje. We kwamen uit bij Villa Plage, en het was zeker een aanrader! Mooi verblijf met alles wat je nodig hebt. Makkelijke communicatie met de verhuurders was ook zeker een pluspunt. Ze gaven zelfs tijdens het verblijf nog tips! Wat ook een voordeel is, is de rust. Je bent vlakbij het centrum, maar toch op een heel rustige locatie. Wij komen zeker nog eens terug! 


Jonathan (BE)januari 2021 Google Reviews
"Je kunt niet om meer vragen en geloof ons dat je meer krijgt! Deze plek is een oase van rust. Wat hebben we genoten van villa plage en de nabijheid van de zee. Dit was een echte traktatie voor ons gezin. We komen terug.

2020

Elke (BE)

december 2020 Booking.com
"De locatie, echt vlakbij zee en met een grote speeltuin om de hoek. De ruime woonkamer en goed geoutilleerde keuken (staafmixer, oven, toaster, goede koffiemachine, kinderservies en -bestek). Frisse moderne inrichting. Fijne bedden. Van alle gemakken voorzien, echt aan alles is gedacht. Vriendelijke en beschikbare gastheer. 
 

Dieuwer (BE)

december 2020 Airbnb
"Heel mooi vakantieverblijf! Locatie is zalig . Waren hier met onze 2 kindjes en ook bij slecht weer voldoende plaats en spelletjes om ons bezig te houden . Een echte aanrader 

 

Gilles (BE)

december 2020 Google Reviews
"Super leuk verblijf gehad met ons zoontje in december. Alles waar je aan denkt was aanwezig. Leuke locatie vlak aan de duinen. We komen zeker terug! 


Veronique (BE)

november 2020 Google Reviews
"We hadden een fantastische tijd in Villa Plage Oostende.
Bedankt voor de geweldige gastvrijheid. 

 

Daphne (BE)

september 2020 Google Reviews
"Top verblijf op top locatie 

Elisabeth (BE)

september 2020 Google Reviews
"Villa Plage was alles wat we van een vakantiehuisje verwachtten, maar beter. Het ontvangst was warm en hartelijk. Het huisje fris gerenoveerd en met alle comfort. Het soundsystem laat je in alle kamers dansen van plezier, en elke dag begint er goed met een kopje versgemaakte koffie. De speelse details (zoals een gouden toilet, een roze slaapkamer, gezelschapsspelletjes en een bolderkar) maken Villa Plage echt uniek. Wij verbleven hier een weekje met twee kleine kindjes, waardoor de autoluwe omgeving van het huisje een héél grote meerwaarde was voor ons. Rustiger kan haast niet. Het strand is op wandelafstand, zélfs voor een kleuter. En voor wie niet graag wandelt zijn er fietsen voorzien. Het enige dat we anders zouden willen zien, is de volgeboekte agenda. Want wij willen alvast meteen terug. ;-) 

Leen (NL)

augustus 2020 Google Reviews
"wij vonden het -ondanks het mindere weer- een super verblijf in Villa Plage. Aan alles werd gedacht en er was een nauw contact met de eigenaars die kleine tekortkomingen snel oplosten. Het interieur is erg mooi en fris. We logeerden er met 5 volwassenen en 5 kinderen en hadden zeker voldoende ruimte. De ligging is een zeldzaamheid zo vlak bij de zee en deed ons denken aan onze jeugd in de duinen van de Panne. We komen zeker terug want we hebben nog veel te ontdekken! 


Freek (NL)

augustus 2020 Google Reviews
"Wat een heerlijke plek om te verblijven. Fantastisch modern ingericht huis op het terrein van een voormalig Militair Hospitaal. Heerlijke bedden, volledig ingerichte keuken, twee badkamers, fietsen, strandstoelen, windscherm etc. Op 5min lopen sta je op het strand van Oostende. Contact met de verhuurder verloopt snel, soepel en zeer prettig. Echt een pareltje! Aanrader! 


Sander (BE) 

augustus 2020 Google Reviews
"We hebben een geweldige familietijd gehad met 9 in Villa Plage. Het huis is zeer goed uitgerust om een ​​zorgeloze vakantie door te brengen. Met een geweldige locatie dicht bij het strand en goede fietsen ter beschikking, heb je de perfecte combinatie voor een uitstekende binnen- en buitenervaring. We raden Villa Plage zeker aan! "


Ayu (FR)

augustus 2020 Google Reviews
"Zeer leuke ervaring in deze villa. De gastheer, youri, is geweldig en super beschikbaar. Het huis is prachtig met een prachtige tuin uitgerust met tafel, parasole en barbecue. Dubbel glas. We hadden ook 10 fietsen bij de villa, waarvan twee met kinderen, TOP! Carrefour stad 5 min fietsen. Het strand 9 minuten lopen. Het enige probleem is de buurt. Aangekomen met twee kleine kinderen vonden ze het niet echt leuk .. en dat bleek! Als je goede kinderen of grote kinderen hebt, is dat geweldig! Aan de andere kant als je een luidruchtig gezin hebt .. wees voorzichtig !! "
 

Rahul (FR)

augustus 2020 Booking.com
"locatie met het strand op wandelafstand - parkeergelegenheid voorhanden - rustig in de residentie - ruimte in het appartement "


David (DE)

augustus 2020 Booking.com
"We werden zeer goed ontvangen en de gastheer nam veel tijd om alles wat je moet weten uit te leggen. De communicatie was al voor het evenement geweldig. De accommodatie is geweldig, zeer ruim en ingericht met veel aandacht voor detail. Hier voelt men zich direct op zijn gemak. De accommodatie is ook super uitgerust, met bijvoorbeeld al het nodige keukengerei, barbecue, gekoelde dranken tegen eerlijke prijzen en hoogwaardige verzorgingsproducten. De locatie is eersteklas, direct naast het strand, dat binnen 3 minuten te voet bereikbaar is. Dit strand is zeer rustig en er is voldoende ruimte en privacy. Al met al een heerlijke vakantie (niet in het minst vanwege de geweldige accommodatie) met het beste recreatieve karakter. "


Eva (NL)

augustus 2020 Booking.com
"De ligging van her huis is perfect, binnen een paar minuten lig je op het strand. Op de fietsen die bij het huis staan ben je ook zo in het centrum van Oostende. Het huis heeft een hele fijne sfeer en veel faciliteiten. Echt een paar dagen vakantie! We hebben het heerlijk gehad. Echt een heel fijne plek. "


Evelyne (BE)

augustus 2020 Google Reviews
"We hadden een geweldige tijd. Het was erg leuk. We hopen dat we op een dag terug kunnen komen :-) Ideale en rustige plek om een ​​weekje rustgevende en ontspannende vakantie door te brengen. Het huis is zeer goed uitgerust met de kleine tuin, de nabijheid van het strand. Fietsen om naar het stadscentrum te gaan of een ritje te maken. De ontvangst was geweldig, Youri is een geweldige gastheer, attent en zeer responsief. Om zonder aarzeling aan te bevelen."


Femke (BE)

juli 2020
"Alles was naar wens. Het is er heel mooi."

 

Silke (BE)

juli 2020 Google Reviews
"Heel fijn weekendje gehad in jullie vakantiehuis, ideaal voor een gezinsweekend met kindjes. Wij hebben met ons gezin (onze ouders, broer en schoonzus, en ons eigen gezin met drie kindjes) een superweekend mogen beleven in Villa Plage. Het vakantiehuis is een perfecte uitvalsbasis voor wie graag na de drukte van de stad even terugkeert naar de rust van de duinen, die echt vlakbij het vakantiehuis liggen. Daarnaast is de look & feel van het huis ook helemaal ons ding, en zijn we super enthousiast over de mooie inrichting en stijl waarin het vakantiehuis is opgebouwd. Alles was zeer net bij aankomst, alles wat we nodig hadden voor een gezelschap van negen personen was voor handen, en ook de kamers en badkamers waren ruim voldoende groot. Het stadstuintje was een extra pluspunt! We sluiten graag nog af met onze complimenten aan het gastgezin en de leuke informatie die zij ons ruim op voorhand doorgaven via een zeer fijne brochure zodat wij onze uitstap reeds op voorhand konden plannen. Kortom, topverblijfplaats dat prijs- kwaliteit absoluut de moeite waard is. Onze mond-aan-mond reclame hebben ze alvast, en raden dan ook iedereen aan zeker een keertje te komen overnachten!"


​Christelle (BE)

juli 2020 Booking.com
"De ontvangst was geweldig. De villa is gemakkelijk bereikbaar. Dichtbij het strand. Activiteiten in de omgeving. Supercomfortabele villa, zeer goed ingericht. Youri en Natacha (de gastheren) zijn geweldig, zeer responsief. Mijn vrienden en ik raden dit etablissement ten zeerste aan. Het is de eerste keer maar niet de laatste keer dat we naar Villa Plage gaan :)"
 

​Régine (BE)

juli 2020 Google Reviews
"We zijn net terug van een schitterend verblijf in Villa Plage. Dit was een reis van het type "vrije tijd" tussen vrienden met kinderen. We werden heel goed ontvangen. Natacha en Youri (de gastheren) zijn briljant, ze zijn super responsief, toegankelijk en attent. De villa is geweldig, mooi ingericht, goed ingericht, schoon en comfortabel.
De villa is zeer goed gelegen, de door de gastheren opgestelde PDF is perfect, alle nuttige informatie staat daar vermeld. De must: de privéweg die rechtstreeks naar het strand leidt. Het was de eerste maar zeker niet de laatste keer dat we in Villa Plage zijn geweest. We raden dit etablissement ten zeerste aan.
"


Laura (NL)

juli 2020
"De microgolf die niet werkte was heel lastig, er was immers een baby bij dus de flesjes dienen telkens te worden opgewarmd in heet water dat we dan moesten koken."​  Youri: "De microgolf is ondertussen hersteld. Onze excuses voor het ongemak!."

Lies (BE)

juli 2020 Airbnb
"Geweldige locatie -binnen en buiten het huis - voor een echt relaxte strandervaring!"

Connie (NL)

juli 2020 Google Reviews
"Mooi modern huis in de duinen van Oostende. 4 slaapkamers met slaapplek voor 10 personen plus 2 badkamers. In de buurt supermarkten, restaurants, winkels, speeltuinen. Strand 2 minuten lopen. Veel sportmogelijkheden: fietsen, wandelen, watersport. Ideaal voor jong en oud."

Georges (BE)

juli 2020 Airbnb
"super schoon! mooie decoratie en comfortabel! een koffiezetapparaat met koffiebonen = een pluspunt, allemaal gewaardeerd. We waren met 7 volwassenen + 2 kinderen van 4 jaar + 1 baby = soms moeilijk om het lawaai te isoleren bij zonsopgang en tijdens de dutjes van de kinderen, maar om in de duinen en direct naar het strand te kunnen gaan, zonder de weg over te steken, is echt een pluspunt! De stadsgids van onze gastheer is echt goed gedaan. Samenvattend = zeer goed verblijf, we hebben net een beetje zon gemist. ps: zorg voor een haardroger."
 

Magali (BE)

juni 2020 Airbnb
"Het is een aangenaam pand op een goede en mooie locatie. De bedden zijn zeer goed en de koffie is lekker. Inchecken gaat zeer vlot. De communicatie loopt vlot. Houd er rekening mee dat de muren met de buren dun zijn, dus het is niet geschikt voor elk gezelschap."

 

Sjoerd (NL)

juni 2020
"Alles is uitstekend in de woning. Ziet er heel keurig uit."


Marit (BE)

juni 2020 Google Reviews
"Prachtig gelegen vakantiehuis! De ideale plaats om helemaal tot rust te komen, te genieten van het mooie strand vlakbij en toch alles in de buurt te hebben van restaurants, winkels, … . De fietsen zijn een ongelofelijke meerwaarde. Zeer warme ontvangst. Het huis zelf is heel mooi ingericht en tip top in orde. Een echte aanrader!!"

Liese (BE)

juni 2020 Airbnb

"We zijn zeer tevreden over ons verblijf. De communicatie met de gastheer verliep vriendelijk en vlot. Alle informatie was duidelijk en hadden we toch een vraag dan kregen we direct reactie. Het huis is stijlvol en modern ingericht. Er is genoeg ruimte voor 10 personen. De code om in te checken is ook zeer handig. Er waren verschillende extra's: een welkomstdrankje, koffie, handdoeken, drankjes in de koelkast, een zelfgemaakt bokej om Oostende te verkennen, 10 fietsen, ... We hebben goed geslapen in onze bedden. Het huis is gelegen op een toplocatie. Vlak aan de duinen en het strand. Het is er rustig en ideaal om te gaan wandelen. De parking is gratis en vlakbij. Als we toch naar het centrum gingen, waren we er al op 10 minuten. We hebben genoten van ons weekend en hopen nog eens terug te komen! "


 Coronabreak... :-(

13 maart-8 juni 2020
Verplichte sluiting vakantiehuizen in België om verdere verspreiding Coronavirus tegen te gaan


Liesbeth (BE)

maart 2020

"Genoten van het prachtige huis, de super bedden en kussens, het gezellig samen zijn en de zee. De fietsen waren fantastisch.


Annelies (BE)

maart 2020

"Ondertussen zit ons weekendje Oostende erop. Jullie hebben echt een prachtige woning/vakantiehuis. Ook de bedden wist iedereen enorm te appreciëren.


Johan (BE)

februari 2020

"Superleuke plek.

2019

Amy (NL)

december 2019

"Dank voor de gastvrijheid en de beste wensen.


Yves (BE)

december 2019

"Het was een heel leuk verblijf. Kort maar goed. We hebben vooral genoten van de heerlijke bedden, want we zijn veel weggeweest. Altijd leuk om in zo'n verzorgd huis te verblijven. Dank je wel voor jullie gastvrijheid!

Angela (NL)

december 2019 Airbnb

"Wat heerlijk om zo dicht bij de zee te vertoeven! Het huis is mooi, modern vormgegeven, gezellige verlichting en voldoende zitruimte voor 10 personen, zowel om te eten aan tafel als om te relaxen op de bank. Koffie (lekker!), thee en serviesgoed in overvloed. Geen tijd gehad om ze te gebruiken maar geweldig dat 10 fietsen inclusief zijn.

Elke (BE)

december 2019 Airbnb

"Supertof huisje op een leuke locatie!


Pauline (BE)

december 2019

"Het was een heel leuk verblijf, dankjewel.

 

Koen R (BE)

november 2019

"Het verblijf is prima meegevallen.

 

Koen S (BE)
november 2019
"Prachtig vakantiehuis, met alle voorzieningen die je nodig hebt (en meer)! Toffe locatie, direct aan de duinen. Op fietsafstand van het centrum en goede verbinding met het openbaar vervoer. Zeer vlotte communicatie!

 

Danny (NL) 

november 2019

Wat een prachtig huis!

 

Hanne (BE)

oktober 2019 Airbnb

 We hadden een heel fijn verblijf in Oostende met 9 vriendinnen! Het huis is smaakvol ingericht, comfortabel en de extra's voelen aan als echte verwennerijen (koffie, rosé, geurstokjes, gevulde drankfrigo's ...). De fietsen zijn een grote meerwaarde. De bedden en donsdekens waren fantastisch! Het boekje met tips was heel leuk gelmaakt en handig. We hadden een goed en vlot contact met Youri en Natacha en hopen zeker eens terug te komen!

Susanne (NL) 

oktober 2019 Airbnb

"Geweldige locatie! Op 2 minuten van het strand! Prima voor grote groepen, stijlvol ingericht, heel schoon en een mooie omgeving voor wandelen, Oostende bezoeken, lekker eten en gezelligheid! Super behulpzame gastheer en vrouw, snelle reacties en alles heel goed geregeld! Super leuke vakantie gehad!!!

 

Annelot (BE)

oktober 2019 Booking.com

 "Een heel aangenaam verblijf. Een echte aanrader!

Stephanie (BE)

september 2019

"W A U W!! Tophuisje op een toplocatie!! Mooie woning met leuke tuin. Ideaal om met kinderen te verblijven. Alles was in orde. Het huisje was super proper en alles was voorzien! Een positief punt is zeker de aanwezigheid van het beddengoed en de handdoeken. De bedden waren ook opgemaakt bij aankomst. Vriendelijke gastheer, die ook veel tips gaf om te doen/zien in Oostende. Zeker de moeite waard om te verblijven! Wij hebben een heel weekend genoten!! Ineens geboekt voor de volgende keer!

Phlipppe (BE)

september 2019 Booking.com

"De locatie is fantastisch en met de fietsen en tramhalte in de buurt kun je overal geraken! je bevindt je ook quasi op een steenworp verwijderd van het strand. Het huis zelf is héél mooi en aangenaam ingericht en ideaal voor een groep. Je zit er heel erg op je gemak en alles is meer dan in orde! De buren zijn minder enthousiast dat er mensen voor een tijdje naast hun komen wonen, en ze laten dat ook sterk blijken en kunnen ronduit onaangenaam zijn. De rest van de buurt is wel heel aangenaam.
"

Chloé (BE)

september 2019 Booking.com

 "Uitstekende locatie, je kan gemakkelijk naar het strand maar ook naar de stad! Alles wat je nodig hebt is ook aanwezig in de villa. Personeel was ook zeer vriendelijk en gaf ons meer uitleg over de activiteiten dat we in de buurt konden uitvoeren. Zeer tevreden!

Alin (BE)

augustus 2019

 " Bedankt!


Lode (BE)

augustus 2019 Booking.com

 Ligging is top en goede communicatie met eigenaar

Hermerik (NL)

augustus 2019 Booking.com

onze eerste gasten

"Perfecte locatie, mooi huis!

VILLA PLAGE ****

BRAAMSTRAAT 14
OOSTENDE (BELGIË)
 +32 59 426 430
INFO@VILLAPLAGE.BE